Looking For Anything Specific?

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: "(Manavgat ... / Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son dakika: Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: "(Manavgat ... / Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İşte manavgat yangınında son dakika gelişmeleri. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri.

Videolar gündem videoları manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Antalya son dakika haberleri : Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Son dakika: Manavgat yangını kontrol altına alındı! 4 ...
Son dakika: Manavgat yangını kontrol altına alındı! 4 ... from i4.hurimg.com
Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Yaptığı son dakika açıklamasında manavgat'taki orman. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. İşte manavgat yangınında son dakika gelişmeleri. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. 14:41 bir yangın da marmaris'te çıktı! Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. Büyük hasara yol açan yangın sırasında canlı yayında büyük tehlike atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. 17:27 manavgat'taki yangını söndürmek için rusya'dan destek.

Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir.

Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ...
Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. 17:27 manavgat'taki yangını söndürmek için rusya'dan destek. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Antalya son dakika haberleri : Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Büyük hasara yol açan yangın sırasında canlı yayında büyük tehlike atlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. 5 ilde daha yangın çıktı. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Videolar gündem videoları manavgat'ta hızla büyüyen yangın yerleşim alanlarına indi. Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Bekir pakdemirli orman yangını son dakika. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Türk kızılay da manavgat'taki yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Manavgat Irmak kenarında çalılık alanda yangın çıktı - Son ...
Manavgat Irmak kenarında çalılık alanda yangın çıktı - Son ... from foto.sondakika.com
14:41 bir yangın da marmaris'te çıktı! Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Türk kızılay da manavgat'taki yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi.

Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne?

Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. 17:27 manavgat'taki yangını söndürmek için rusya'dan destek. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. 5 ilde daha yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme :

Posting Komentar

0 Komentar